Aqua Marina Гребло Dual-Tech 2-in-1 Aluminium iSUP & Kayak Paddle

Стабилно, леко и ергономично

98.25 лв.

(вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)

Съдържание: 1 бр.

В момента не е наличен За съжаление в момента нямаме информация кога този продукт ще бъде отново наличен. Кликнете върху бутона „Уведоми, когато е налично“ долу и ще ви информираме веднага при наличност.

Характеристики:

  • Регулируема височина 175-236 cm
  • 40 х 20 cm полипропиленови листове
  • Може да се демонтира за транспортиране
  • Размер на опаковката: 90х22 cm/Тегло: 1600 g

Арт.-№: POD-21180, Съдържание: 1 Брой, EAN: 6954521630113

Описание

Идеалното гребло както за начинаещи, така и за професионалисти по гребане! Това гребло 2-в-1 с двойна технология се състои от леки, но стабилни алуминиеви и полипропиленови остриета, подсилени със стъклени влакна. Остриетата на греблото са с размер 40 x 20 cm и са леко извити. Тази форма осигурява особено ефективно предаване на мощността и помага за безопасното управление на борда/каяка.

Греблото е идеално като изправено гребло за продължителни SUP обиколки. Ергономичното ръчно копче с диаметър на дръжката 29 mm пасва особено добре на ръцете. С второто, опционално острие вместо дръжката, можете лесно го превърнете в двойно гребло за обиколка с каяк.

Транспортирането на греблото също не е проблем. То може да се демонтира на три части (опционалното острие образува допълнителен четвърти сегмент). С дължина от само 90 cm, ширина 22 cm и тегло от 1600 g, той се побира лесно в багажа ви.

Като допълнителен плюс, греблото е регулируемо по височина - размерът може да се разшири от 175 cm до 220 cm или 236 cm.

Марка: Aqua Marina
Product Type Google Base: водни спортове

Въпроси и отговори относно Гребло Dual-Tech 2-in-1 Aluminium iSUP & Kayak Paddle

Получавайте специфични отговори от клиенти, които са закупили този продукт

Продуктови ревюта

рецензии на български за Aqua Marina Гребло Dual-Tech 2-in-1 Aluminium iSUP & Kayak Paddle

Сходни продукти: