Нашата група - Това са nice-магазини


Кои сме ние

Този онлайн магазин е част от групата магазини niceshops. Това е австрийска компания, специализирала се в разработката на онлайн магазини в различни продуктови сегменти. Групата магазини вече присъства на множество европейски пазари.

Близо един милион души посещават нашите магазини всеки месец, осъществявайки над 25 000 поръчки месечно. Поръчките се изпращат от нашия логистичен център в югоизточна Австрия и се доставят по целия свят.

Нашите сайтове имат няколко общи неща:

 • богат избор от продукти
 • отлично съотношение цена / производителност.
 • бърза доставка и лесна поръчка
 • щедра политика за обратно връщане и гаранция
 • възпитан и компетентен тим за обслужване на клиенти
 • както и: много редовни клиенти, които със своите оценки и рецензии допълнително помагат за развитието на магазините

Основните стълбове на нашата философия са устойчивостта и опазването на околната среда.

Устойчивостта беше основният фокус по време на етапите на планиране на новия ни логистичен център и беше интегрирана в различни области на строителството. Нашата компания се стреми да бъде модел за подражание, поради което желаехме да спестим разходи и усилия, необходими за постигане на поставените цели. Най-важните фактори за устойчивост в строителния процес на новия ни логистичен център бяха:

 • Дървесина: естествената възобновяема суровина играе съществена роля в строителния процес. В цялата сграда са използвани общо 680 m³ дървесина. Всеки m³ дървен материал съхранява един тон CO2.
 • Изолация: процесът на изолация също играе жизненоважен фактор по отношение на спестяването на енергия. Стойността на изолацията на покрива е приблизително 0,18 W / m2K, а изолацията в стените е с дебелина 16 cm.
 • Отопление и охлаждане: Биогазова инсталация, която също има пещ на биомаса, се намира на около километър от нашия логистичен център и се използва за неговото отопление.
 • Енергийно ефективни уреди.
 • Биоразградими материали за пълнене, използвани за нашите опаковки.

В допълнение към неуспоримите факти, когато става въпрос за устойчивост, за нас са важни и следните източници - хората.

 • Опазването на околната среда започва лично от всеки служител. Ето защо се грижим всички устройства да бъдат изключени извън работно време. Също така наблягаме на правилното разделяне на отпадъците.
 • Доставчици - Непрекъснато проверяваме и устойчивостта, производствените методи и философията на нашите доставчици. Само така можем да гарантираме най-добрите продукти и най-добрите производствени стандарти за вас.
 • Съмнителните продукти се изключват от асортимента или изобщо не се включват в него.

Устойчивостта и опазването на околната среда са основни стълбове на фирмената философия за цялата група Niceshops. Имаме само една планета. По тази причина всеки в нашата компания активно прави нещо, за да запази нейната красота и разнообразие.

Ecco Verde

Ecco Verde - Магазинът за натурална козметика

На Ecco Verde ще намерите към този момент изключително богат избор от натурални козметични продукта от международни производители, а и непрекъснато стават повече! От кремове за ръце, шампоани и продукти за лична хигиена до широк кръг от щадящия кожата минерален грим - на сайта на Ecco Verde ще намерите всичко, което можете да си пожелаете!

Тук ще намерите истинска висококачествена натурална козметика: Ecco Verde Германия | Ecco Verde Австрия

VitalAbo

VitalAbo - Магазинът за здраве

VitalAbo ви предлага разнообразие от хранителни добавки в областта на здравето, спорта и уелнеса на реномирани производители, които можете за закупите онлайн - и това на разумна цена, включително и с безплатна доставка!

Хранителни добавки и спортно хранене: VitalAbo Германия | VitalAbo Австрия

EquusVitalis - Хранителни добавки за коне

На EquusVitalis ще намерите широка гама от основни храни, минерали, специалитети и продукти за грижа за Вашия кон. Известните марки, които можете да намерите в нашия магазин, включват лидера St. Hippolyt, Eggersmann, Stiefel, Nösenberger, Lexa и Gladiator Plus, както и нашата собствена висококачествена марка EquusVitalis.

Висококачествени хранителни добавки за коне и още: EquusVitalis Германия | EquusVitalis Австрия

Bloomling

Bloomling - Омагьосва вашата градина

Преобразете Вашата градина или балкона си с продуктите на Pflanzenfee. Едва ли ще можете да намерите такова голямо разнообразие от растения в един цветарски магазин. Онлайн можете да изберете на спокойствие измежду различните видове и сортове от цялото растително многообразие и след това те да Ви бъдат доставени заедно с необходимата почва директно на входната врата.

Аксесоари за градината и висококачествени семена: Bloomling Германия | Bloomling Австрия

Interismo

Interismo - Висококачествени аксесоари за дома

Вашият онлайн магазин за аксесоари за дома. На тези страници ще намерите всичко, за което си мечтаете, за декорация. Най-висококачествени аксесоари за дома от най-престижните производители за индивидуалния интериор на дома Ви.

Живей със стил: Interismo Deutschland | Interismo Österreich

Pools.shop

pools.shop - Alles rund ums Pool

Всичко за басейна - пълен комплект или подходящите аксесоари - всичко ще намерите на Alles Pool. Страхотни басейни за забавлението у дома и всичко по темата за поддръжката на басейна - ние ще Ви доставим всичко безплатно при покупка на стойност над 400 евро.

Забавление за всички: pools.shop

Piccantino - Деликатеси за ценители

На Piccantino ще намерите най-добрите подправки и билки от международни производители - подбрани от нас за вас. Широкият асортимент включва песто, чътни, масла и оцет, отделни билки и подправки, както и вкусни миксове от смеси.

Изящни подправки, билки и др. се предлагат на: Piccantino Deutschland | Piccantino Österreich